Претрага
Close this search box.

O nama

šta možete da očekujete od nas

Naša misija

Dobrodošli na našu stranicu – Dobi the Dog, posvećenu najboljim četvoronožnim prijateljima – psima! Mi smo strastveni ljubitelji pasa koji su odlučili da stvore ovaj sajt kako bismo podelili znanje, iskustva i duboku ljubav prema ovim neverovatnim stvorenjima.

Dobi the Dog  je mesto gde možete saznati sve što vas interesuje o psima – od različitih rasa i njihovih karakteristika, do saveta o nezi, ishrani i zdravlju pasa. Naš cilj je da vas obrazujemo o odgovornom vlasništvu, pružimo korisne smernice za rešavanje izazova koji se javljaju tokom života s psom i inspirišemo vas da izgradite snažnu i srećnu vezu sa svojim ljubimcem.

Verujemo da psi zaslužuju najbolje i da je edukacija ključna za stvaranje boljeg sveta za njih. Kroz naše članke, vodiče i savete, nadamo se da ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste pružili svojim psima ljubav, negu i pažnju koje zaslužuju.

Zahvaljujemo vam što ste deo naše zajednice posvećene psima. Vaša strast prema ovim divnim stvorenjima pokreće nas da nastavimo delimo znanje i podršku kako bismo zajedno stvorili bolji život za naše vesele drugare.

Naš urednički proces

Kako kreiramo naš sadržaj?

Kvalitetan sadržaj je srž našeg sajta, a naš urednički proces je osmišljen kako bismo osigurali da je svaki članak informativan i stručan. Ovako izgleda naš korak-po-korak pristup:

  1. Istraživanje i Planiranje: Naš proces počinje detaljnim istraživanjem. Tim stručnjaka istražuje različite teme u vezi sa psima kako bismo osigurali tačne i ažurirane informacije. Nakon toga, planiramo strukturu i sadržaj svakog članka ili vodiča.

  2. Pisanje i Kreacija: Naši iskusni pisci i stručnjaci za pseće teme počinju sa pisanjem. Koristimo jasan i razumljiv jezik kako bismo kompleksne informacije preneli na pristupačan način. 

  3. Revizija i Korektura: Nakon što se sadržaj napiše, pristupamo fazi revizije. Naš urednički tim pažljivo pregledava svaki članak kako bi proverili tačnost informacija. Sve sugestije za poboljšanje se uzimaju u obzir.

  4. Stručna Verifikacija: U slučajevima kada se bave kompleksnim temama, naši sadržaji se dodatno proveravaju od stručnjaka. Time osiguravamo da pružamo najtačnije informacije.

  5. Objavljivanje i Podela: Nakon što je sadržaj finalizovan i verifikovan, objavljujemo ga na našem sajtu. Otvoreni smo za povratne informacije i komentare naših čitalaca kako bismo stalno unapređivali svoj sadržaj.

Ovaj sveobuhvatni proces omogućava nam da svaki članak koji se pojavi na našem sajtu pruža kvalitetnu i relevantnu informaciju o psima. Naša strast prema psima pokreće nas da neprestano radimo na poboljšanju i pružanju najboljeg mogućeg iskustva našim čitaocima.

Naš Tim

Nemanja Martinović

Osnivač

Nemanja, sa dubokim interesovanjem za životinje, igra ključnu ulogu u našem nastojanju da pružimo najbolju moguću brigu vašim ljubimcima. Njegova ambicija da stvori jedinstveno mesto za sve što je potrebno za ljubimce postala je stvarnost. Nemanjina prisutnost osigurava da svaki segment na ovoj stranici bude pokriven stručnošću i pažnjom, omogućavajući da vaši ljubimci budu srećni i zdravi.

Jovana Mrđenović

Profesionalni negovatelj

Predstavljamo vam Jovanu, dugogodišnju pseću groomerku koja svoje dragoceno iskustvo koristi kako bi vam pružila najbolje savete. Njena strast prema nezi pasa i veštine koje je stekla tokom godina omogućavaju joj da deli dragocene smernice sa svima koji brinu o svojim ljubimcima. Jovana je tu da vam pomogne da vaši četvoronožni prijatelji izgledaju i osećaju se fenomenalno.